Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rodman nem megy többet Észak-Koreába

2014.03.09. 17:50

Dennis Rodman amerikai kosaras az ESPN sporttévének adott interjújában azt mondta, céljai tiszták voltak, de nem fog többet visszamenni Észak-Koreába, ha az emberek ezt akarják. Rodman két hónapja másodszor járt az országban, meglátogatta Kim Dzsongun elnököt, és részt vett egy kosárlabdagálán.

Rodman azt mondta az interjúban, hogy csak „megpróbált nagy dolgokat véghezvinni az életben”. Az interjúban azt is mondta, hogy reméli, az emberek megértették, miért ment Észak-Koreába, de igazán nem válaszolt a kérdésre.

Viszont feltette a kérdést: „Mitől vagyok én olyan rossz? Mitől vagy ez a rossz, szörnyű ember?” A válasz szintén nem mondott sokat: kifejtette, hogy nem szeretne hős lenni, ilyen vagy olyan lenni, csak jó dolgokat szeretne véghezvinni. Ez minden.

Legutóbbi, januári látogatása után a kosaras három hetet töltött egy alkoholelvonóban. Akkor azt nyilatkozta, nem alkoholizmus miatt ment oda, hanem, hogy „feldolgozza az összes dolgot, amin keresztülment”. Fél év múlva visszamegy, hogy „lássa, hol tart”.

Rodman az interjúban bocsánatot kért azoktól, akiket megbántott.