Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Véletlenül lőtte fejbe terhes feleségét

2014.03.10. 20:29

A rendőrök szerint véletlenül sült el annak a pennsylaniai rendőrnek a fegyvere, aki pénteken fejbe lőtte a terhes feleségét – írja a rawstory.com. A nőt a baleset után kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét. 

Az orvosok császármetszést végeztek rajta, de addigra a gyerek is meghalt. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy nem vette észre, hogy töltve van a fegyvere, így sülhetett el véletlenül miközben tisztította a pisztolyt. A házaspár két gyereke otthon volt a baleset idején, és a baleset után rokonoknál helyezték el őket.

A balesetet a férfi jelentette be a rendőrségen, és a rendőrök szerint az egész eljárás alatt együttműködött velük. A szomszédok szerint a férfi civil diszpécserként dolgozott a pennsylvaniai rendőrségnél, de tavaly elvesztette a munkáját. A házaspár barátai szerint soha nem mutatták annak jeleit, hogy valami gond lenne a házasságukkal. A férfi ellen nem indult eljárás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?