Olivér
4 °C
8 °C

Összedőlt két épület Harlemben

2014.03.12. 16:11 Módosítva: 2014-03-13 01:33:01

A közelben lakók robbanást hallottak, mielőtt összedőlt egy ötemeletes épület Harlem keleti részén, írja a CNN. A tűzoltók szerint egy másik épület is összedőlt. A New York-i rendőrség legutóbbi tájékoztatása legalább három ember meghalt, legalább hatvannégyen megsérültek.

Sűrű füst szállt fel az épület összeomlása után, a helyszínre érkezett tűzoltók keresik az embereket a romok alatt a 116. utca és a Park Avenue sarkán.

A CNN úgy tudja, hogy a helyi gázszolgálatót nem sokkal a robbanás előtt felhívták egy lehetséges gázszivárgás miatt. Már útban voltak megnézni, amikor összedőlt az épület. Egy szemtanú azt mondta a New York Daily Newsnak, hogy már hetek óta gázszagot érzett a környéken. A történtek után elzárták a gázt a környéken, jelentette a WABC TV.

Egy közeli bolt dolgozója két robbanást is hallott. A közeli épületek ablakai is kitörtek. A USA Today korábban azt írta, hogy két egymás mellett álló épület omlott össze.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?