Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Kényszerleszállás egy defektes gumi miatt

2014.03.14. 07:37

Helyi idő szerint csütörtök este kényszerleszállást hajtott végre a US Airways utasszállítója Philadelphia közelében. - olvastuk a Gawkeren. Az egyik utas beszámolója szerint a gép éppen elrugaszkodott volna a kifutópályáról, amikor az orrfutómű gumija kidurrant. Az Egyesült Államok északkeleti partján fekvő repülőtér betonja azonban addigra már elfogyott, ezért a pilóta már csak a mezőre tudta letenni a repülő orrát.

Az évi harmincmillió utasával a világ tizenkettedik legnagyobbjának számító philadelphiai reptér néhány órára minden járatot törölt vagy átirányított. A gyors kárfelmérésben kiderült, hogy senki sem sérült meg, amire pedig az alacsony magasságban történt baleset ellenére is megvolt az esély. A jó hangulatra jellemző módon még néhány selfiet is lőttek a gép társaságában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?