Bernát, Felícia
EUR 383,03 Ft
USD 362,12 Ft
8 °C
30 °C

Elvették édesanyjától a kövér Santiagót

2014.03.20. 17:12

Santiago Mendoza 8 hónaposan 20 kilót nyom, pedig hatéves gyerekek szoktak ilyen súlyban lenni. Nemrég kiderült, a kis Santiago azért hízott el, mert édesanyja, Eunice Fandiño túl sokszor etette, mindig adott neki valami ennivalót vagy tejet, amikor a gyerek sírva fakadt - írja a Daily Mirror.

Most egy segélyszervezet elvitte az anyjától, hogy életmentő fogyókúrára fogják, mert a súlya miatt már egészségügyi problémái adódtak. Anyja szerint Santiago szorongó kisgyerek volt, ezért sokat sírt, emiatt nagyon sokat kapott enni. Szegény gyerek, aki elnyerte a Kolumbia legkövérebb csecsemője címet, egy idő után saját lakásuk foglyává vált, mert súlya miatt nem tudták kivinni sétálni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek