Eszter, Eliza
EUR 383,63 Ft
USD 358,32 Ft
14 °C
24 °C

Nem volt beállva a tangás nő, mikor szétverte a McDonald's-ot

2014.04.10. 00:05

Kiderült, ki volt az a nő, aki a múlt hónapban a floridai Pinellas Park gyorséttermének konyháját egy szál tangában verte szét. A háromperces tombolásról készült videó a napokban kiszivárgott az interneten.

Meztelen floridai nő randallírozik a McDonaldsban

A rendőrség közölte: a 41 éves Sandra Suarez akkor ostromolta meg az éttermet, miután az egyik alkalmazott visszautasította, hogy a nő orálisan kielégítse őt - írja a Gawker.

Suarez nem ivott alkoholt és nem is fogyasztott kábítószert, de mégsem emlékszik semmire abból az éjszakából. A kétgyermekes családanyát mániás depresszióval kezelik, és éppen egy mániás periódusa volt, mikor a videón látható dolgokat művelte.

A biztonsági kamera rögzítette, amint a fejét a pultba veri, majd a két kezével szétszedi a konyha egy részét. Azt is felvették, amint csapol magának egy fagyit, és ettől kicsit lenyugszik. A felvételt az étterem dolgozói a LiveLeaken tették közzé, a bizarr eseménysorozatot nevetgélve kommentálták végig. Egyikük azt is mondta: "Ez a nő az új példaképem".

A McDonald's azóta kirúgta azt az alkalmazottat, aki kiszivárogtatta a videót, és amelyiknek a hangja hallható a felvételen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek