Árpád
-5 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

6-7-8 évesen szeretem őket, a 12 a legidősebb, amit még elviselek

2014.05.02. 12:43

Azzal vádolnak egy volt Illinois-i képviselőt,  Keith Farnhamt,  hogy többszáz gyerekpornós képpel üzletelt, és megerőszakolt egy 6 éves kislányt, írja a The DailyDot. 

Ironikus módon a demokrata képviselő tavaly két olyan törvényjavaslatot is támogatott, amely szigorította volna a pedofília büntetését a 13 évesnél fiatalabb áldozatok esetében. 

Farnham gyerekpornós vágyainak kiélésére állítólag egy Yahoo fiókot használt, és a Yahoo Messengeren csetelt  kimdavid5582 álnéven. Az egyik ilyen beszélgetésben arról beszélt, hogy „szeretné látni, ahogy egy kisfiú megerőszakol egy kislányt", majd részletesen ecsetelte, ahogyan szexuálisan molesztálta egy ismerősének a 6 éves kislányát. 

6-7-8 évesen szeretem őket. A 12 a legidősebb kor, amit még elviselek.

– írta egy emailben.  Farnham azzal bukott le, hogy állami gépekről is küldözgettet hasonló tartalmú emaileket. A képviselőt a bíróság 4500 dollárra büntette, eltiltotta az internet használatától, és attól, hogy 18 évesnél fiatalabb gyerekekkel kapcsolatot létesítsen, és háziőrizetet rendelt el. A DailyDot szerint Farnham akár 10 évnyi börtönbüntetést is kaphat. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport