Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meglincseltek egy nőt egy kínai mekiben

2014.06.01. 14:35

Egy szekta tagjai percek alatt agyonvertek egy nőt a kelet-kínai Santung tartomány egyik gyorséttermében, írja az MTI. Az eset sokkolta a közvéleményt, többen a szemtanúk felelősségét is felvetették.

Egy hatfős csoport tért be Csaojüan város egyik McDonald's-ébe. A csapatot egy ötvenes férfi, két lánya és egy fia, valamint két másik nő alkotta. Elkezdték vegzálni a vendégeket, a telefonszámaikat követelték tőlük. Sokan szót fogadtak, mások hamis számot adtak meg, a későbbi áldozat, egy harminc év körüli nő csak annyit mondott

másnál próbálkozzanak.

Ettől dühbe gurultak. A választ „sátáni megnyilatkozásnak” nevezték, és székekkel támadtak rá, a családfő egy felmosó fém nyelével ütlegelte a nőt, aki néhány percen belül eszméletét vesztette, majd meghalt. Még akkor sem hagyták abba a verést, amikor a rendőrök megérkeztek.

A nő a férjét várta, egy ötéves kisfiuk van.

A tanúk elmondták, hogy a csapat megfenyegette őket, aki beavatkozik, vagy telefonál, a helyszínen hal meg. Az étterem egy alkalmazottja is megsérült.

A vezér, egy Csang nevű férfi azt mondta a kínai központ televíziónak, nem fél az igazságszolgáltatástól, mert ő Istenben hisz.

Később kiderült, hogy a szándékos emberöléssel gyanúsított munkanélküliek egy Porsche Cayenne-nel érkeztek a McDonald's-hoz. Mindannyian a Mindenható Isten nevű szekta tagjai.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!