Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Százhatvannal csapódott áldozataiba az újvidéki ámokfutó

2014.06.09. 18:34

A Blic.rs szerint a megengedett 50 km/h helyett százhatvannal vezette Audiját az a 21 éves férfi, aki vasárnap hajnalban egy másik autónak ütközött Újvidék egyik forgalmas csomópontjában. A korábban közzétett videón jól látszik, hogy Despot Vranić a villogó zöldet látva nem lassított, és nagyon valószínű, hogy a Golf a piros lámpa ellenére hajtott be a kereszteződésbe. A balesetben három húszéves fiatal, két lány és egy fiú halt meg.

A szerb hírportál úgy tudja, Vranić életét a légzsákok mentették meg, könnyebb sérülésekkel megúszta a borzalmas karambolt. Őrizetbe vették, és harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték. Nem hivatalos információk szerint 1,1 ezrelék alkoholt találtak a vérében.

Ismerősei szerint a férfi notórius gyorshajtó. A Facebookra feltöltött egy képet, amin az Audi sebességmérője látható, a mutató 290-nél áll. Úgy kommentálta a képet, hogy ennél nagyobb tempót nem tudott kitaposni a kocsiból.