Erzsébet
1 °C
4 °C

Ezer dolláros borravalót kapott a pincérnő, de vissza kellett fizetnie

2014.06.10. 17:15

Ezer dolláros (224 ezer forintos) borravalót kapott egy pincér egy amerikai étteremben, de a cég visszafizettette vele a pénzt. Most mégis megkaphatja.

A pincérnő a Waffle House-nál dolgozott anyák napján, amikor egy vendégtől ezerötszáz dollár borravalót kapott. A vendég azt mondta, hogy ötszáz egy másik dolgozónak jár, de ezret megtarthat.

Az étterem viszont úgy döntött, hogy a pincérnő nem tarthatja meg az összeget, mert az az étterem szabályaiba ütközne. A vendég ugyanis bankkártyával adta a pénzt, a vendéglő viszont csak készpénzben vagy csekken fogad el ekkora borravalót, hogy elkerüljék a későbbi vitákat a bankkártyát kibocsátó céggel, írja a Gawker.

"Úgy éreztem, mintha loptak volna tőlem" – mondta a nő ezek után. Egy helyi lap viszont megkereste a pénzt adó vendéget, egy üzletembert, aki azt mondta, hogy névtelen szeretne maradni, de már írja a csekket a pincérnőnek, hogy megkaphassa a pénzt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?