Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gyomorforgató videó az iraki háborúról

2014.06.13. 15:24

Irakban  egyre közelebb jutnak  Bagdadhoz a szélsőséges ISIS fegyveresei, akik most egy brutális propagandavideót is közzétettek. A videón az látszik, hogy egy autóban ülő fegyveresek véletlenszerűen lövöldöznek azokra az autókra, amelyek mellett elhaladnak. A DailyMail azt írja, hogy a felkelők utána megkeresték a szétlőtt autót az út mellett és közelképeket készítettek az áldozataikról. Olyan eset is előfordult, amikor gyalogosokat lőttek autóból a fegyveresek.

Az ENSZ szerint a nemrég elfoglalt Moszulban több százan is meghalhattak, a szélsőséges iszlamisták és az iraki hadsereg is felelős a polgári áldozatokért, írja az MTI.