Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fának ment, kettétört egy busz Venezuelában

2014.06.16. 18:04

Fának hajtott egy utasokat szállító busz hétfő hajnalban Venezuelában, a fővárostól mintegy ötven kilométerre. A balesetben legalább húszan életüket vesztették, tízen pedig megsérültek – írja az MTI a polgári védelem egyik tisztségviselőjére hivatkozva. A buszsofőr Caracas és Lara állam között ismeretlen okból vesztette el uralmát a jármű felett, először nekiütközött a bal oldali védőkorlátnak, majd azt áttörve csapódott a fának.

A tragédia helyi idő szerint hajnal 4 óra 30 perckor történt – mondta a polgári védelem helyi igazgatója a Victor Lira nevű helyi rádiónak adott interjújában.

A helyszínen készült felvételek tanúsága szerint az Expresso Lara nevű társaság hatvan utas szállítására alkalmas busza olyan erővel csapódott neki a fának, hogy kettétört. A busz karosszériáját szét kellett vágni, hogy ki tudják szabadítani az utasokat.