Tekla
8 °C
20 °C

Saját szemete ölt meg egy amerikai nőt

2014.06.16. 20:39

A hosszú évek alatt felgyülemlett limlom súlya alatt beszakadt egy földszintes lakóház padlója az amerikai Connecticut államban, és az alagsorba leomló törmelék agyonnyomta az ott tartózkodó tulajdonost – írja az MTI. Egy kézbesítő értesítette a múlt héten a rendőrséget arról, hogy már nem fér több küldemény a levélszekrénybe a Cheshire elővárosában lévő címen.

A rendőrök észlelték, hogy valami statikai probléma lehet a házzal, és mivel nem találták a tulajdonost, feltörték az ajtót. A 66 éves nőt a pincében találták meg holtan a szeméthalom alatt. A helyszínelő rendőrök egyike elmondta, hogy a legtöbb helyiségben mennyezetig ért a limlom. A nappali, ahol a tulajdonos élt, derékig volt szeméttel.

A nő soha semmit nem dobott el. A lakás tele volt újságokkal, magazinokkal, levelekkel, csomagokkal, iratokkal, üvegpalackokkal és mindenféle egyéb háztartási hulladékkal

– mondta a rendőr.

A nő lakásáról az NBC helyszíni riportot forgatott, amiben az látszik, hogy a házat már kívülről is fojtogatta a szemét. A nő olyannyira bezárkózott életmódot folytatott, hogy a szomszédai között volt olyan, aki azt hittem, már nem is lakik ott.

Az önkormányzat tudott Beverly Mitchell sajátos gyűjtőszenvedélyéről, küldtek is hozzá szociális munkásokat, hogy segítsenek kihordani a szemetet, de a nő nem engedte be őket. A rendőrség szerint a háztartási szemét által agyonnyomott nő egy hete lehetett halott, mire megtalálták a hét végén.

A héten írtunk arról a magyarországi férfiról, aki saját vizeletét és ürülékét gyűjtötte műanyag flakonokba és zacskókba kaposvári lakásában. Őt csak hónapokkal halála után találták meg.