Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiküldték a KFC-ből a sebhelyes arcú kislányt, 30 ezer dollárt fizetnek

2014.06.17. 23:00

A KFC 30 ezer dollárt, vagyis durván 6,6 millió forintot ajánlott fel bocsánatkérése mellé annak a félszemű, sebhelyes arcú kislánynak, akit egyik munkatársuk kizavart egy jacksoni étteremből, arra hivatkozva, hogy elijeszti a vendégeket, írta a Gawker.

A hároméves kislányt még áprilisban támadták meg nagyapja kutyái, a támadásban állkapcsa, orra és arccsontja is eltörött, fél szemét elvesztette. A KFC-be nagymamájával tért be, ahol éppen rendeltek, amikor az egyik alkalmazott távozásra szólította őket. Azt mondta, hogy a kislány arca zavarja az embereket. 

A nagymama szerint Victoria minden szót hallott, sőt meg is értett, és végigzokogta az utat hazafelé. Azóta nem hajlandó tükörbe nézni, nem akar kiszállni a kocsiból, mert szégyelli a külsejét. A KFC most közölte, nagyon sajnálja az esetet, és elnézést kér munkatársuk viselkedéséért, a kislány kezelésére pedig 30 ezer dollárt ajánl fel.