Judit
2 °C
7 °C

Hiába hívta a rendőröket, inkább lelőtte a rablót

2014.06.18. 14:34 Módosítva: 2014-06-18 14:34:27

Saját kezébe vette az irányítást az a floridai férfi, aki hiába hívta a rendőröket egy rablásnál. Hárman törtek be a házba, ahol otthon volt a férfi, a felesége, és mostoha anyja is. A fegyverrel fenyegetőző rablók pénzt és receptre kapható gyógyszereket követeltek.

Arról nem szól a Myfox híre, hogy megkapták-e a kért dolgokat, mindenesetre távoztak, és a férfi hívhatta a segélyvonalat.Először a tűzoltókhóz kapcsolták, onnan a rendőrséghez, dfe közben bekapcsolt az üzenetrögzítő is. Ekkor tértek vissza a rablók, akik közül az egyiket azonnal lelőtte a férfi.

Az ügyeletes rendőrség szerint ugyanakkor nem történt késlekedés, bemutatták azokat az adatokat, amelyek szerint három és fél perccel a hívás után már úton voltak. Azt is nyilatkozták ugyanakkor, hogy kivizsgálják, miért kapcsolt be az üzenetrögzítő.A három rablót a hírek szerint elfogták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?