Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két halott, nyolc sebesült egy miami lövöldözésben

2014.06.24. 19:53

Ketten meghaltak, nyolcan pedig megsebesültek egy lövöldözésben, ami keddre virradóra történt a Miamitól nem messze lévő Liberty Cityben, írja a BBC.  Több fegyveres nyitott tüzet egy apartmanház előtt. A helyi média tájékoztatása szerint egy 17 éves lány válságos állapotban van, a rendőrség pedig még nyomoz, hogy kik és miért kezdtek el lövöldözni. A szemtanúk azt mondták, hogy félnek bármit is mondani a fegyveresekről.

Az egyik áldozatot még nem sikerült azonosítani, a másik áldozat egy Kevin Richardson nevű férfi, ezt a család megerősítette a Miami Herald című lapnak. 

Liberty City rendkívül rossz közbiztonságú környék, gyakoriak a lövöldözések. Áprilisban például egy nő halt meg, két férfi pedig megsebesült, amikor egy fegyveres egy boltnál kezdett el lövöldözni. Egy helyi lakos, Jose Hernandez azt mondta az AP hírügynökségnek, hogy szinte minden napra jut fegyveres erőszak a környéken, neki is több barátja meghalt már.

Ennek ellenére ilyen súlyos eset még nem történt Liberty Cityben.