Eszter, Eliza
EUR 382,12 Ft
USD 358,50 Ft
14 °C
24 °C

Megöltek egy arab fiatalt Jeruzsálemben

2014.07.02. 09:01

Egy arab tizenéves holttestére bukkantak szerda reggel Jeruzsálem erdős részén, írja az MTI tudósítója. A rendőrség nem zárja ki, hogy az áldozatot Kelet-Jeruzsálemből rabolhatták el bosszúból a három izraeli tizenévesért, akiket június közepén raboltak el, és öltek meg.

A Beit-Hanina jeruzsálemi arab lakónegyedből éjjel jelentették egy 16 éves fiatal eltűnését. Palesztin források szerint erőszakkal bekényszerítettek egy autóba, majd elhajtottak vele. Az izraeli rendőrség még vizsgálja az áldozat kilétét.

A rendőrség szerint lehet, hogy a gyilkosságnak nincs semmilyen politikai vonatkozása, hanem családi viszály miatt ölték meg a palesztin tizenévest.

Miután megtalálták a holttestet, több tucat arab fiatal csapott össze az izraeli biztonsági erőkkel Jeruzsálem Suafát nevű negyedében. A városban fokozták a biztonsági készültséget, és útzárakat emeltek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport