18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így végez az orvlövész a romokon heverő palesztinnal

2014.07.21. 19:54 Módosítva: 2014.07.21. 19:54

Nagyon úgy tűnik, akármennyi terrorista-alagutat is fog Izrael megsemmisíteni az elkövetkezendő napokban, ezt a háborút csúnyán el fogja veszteni. PR-fronton ugyanis egyre rosszabb a helyzete, az egekbe szökő palesztin veszteségek, a megágyúzott kórház mellé sorra kerülnek ki az indokolatlan gyilkosságokról hírt adó tudósítások, melyek lerombolják a "tiszta háború" - amúgy tényleges hadműveletekben tényleg nehezen tartható - imázsát.

A Vice magazin oldalán láttuk például az alábbi, mobillal készített felvételt, ami nem véres, meg nem 18+-as, hanem egyszerűen megrázó.

Izraeli orvlövész háromszor lő a palesztinra

A zöldinges férfi a videót közreadó Nemzetközi Szolidaritási Mozgalom (International Solidarity Movement) szerint épp a  romok között maradt hozzátartozói után kutatott, amikor kézifegyverrel eltalálták, és fektében, két másik golyót is kapott.

Az ISM a videót kísérő közleményében állítja, hogy a lövések a vasárnapi tűzszünet ideje alatt dördültek el, a férfit gyakorlatilag az ő jogvédőik mellől lőtték ki. A lövések után a helyieknek, illetve az izraeli-palesztin konfliktusra specializálódó segélyszervezet dolgozóinak nem maradt más választásuk, mint visszavonulni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport