Sokat szexeltek Washingtonban, amikor leállt az állam

2014.07.30. 14:43

Nagyjából kilenc hónapja volt, hogy amerikában a politikai patthelyzet miatt nem fogadták el az új költségvetést és ezért leállt az állam. A kormányzat 800 ezer alkalmazottját (múzeumokban, adóhivatalokban, okmányirodákban, kutatóintézeteknél) fizetés nélküli szabadságra küldték. És ők jól érezték magukat.

A Washington Post szerint a fővárosi kórházakban érezhetően megnőtt az utóbbi hetekben a szülések száma. A Sibley Memorial Hospitalban a napi átlagos 9,2-es születésszám az utóbbi hónapban 32,6 százalékkal 12,2-re emelkedett. Az Anne Arundel Medival Centerben tavaly júliusban 265 gyerek született, míg idén 385.

A lap megjegyzi ugyanakkor, hogy az országos statisztikák nem támasztják alá, hogy valódi baby-boomot okozott volna a leállás. A születési ráta továbbra is a történelmi mélypont körül van.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla