Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy nagy üdvözlésből áll a világ

2014.08.05. 06:27
Minden napra jut egy kis üdvözlés, nézzük a legfrissebbeket!
  • Washington és az ENSZ üdvözli a gázai tűzszünetet, amit Izrael és a Hamász hétfőn fogadott el.  A Fehér Ház, ugyanakkor azt hangoztatta, hogy mostantól a palesztin iszlamista mozgalmon a sor, hogy betartsa vállalt kötelezettségeit.
  • Rétvári Bence, a KDNP alelnökeként üdvözli, hogy a rendőrség nyomozást indított a fővárosban ismertté vált ketrecharcok ügyében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt folytat nyomozást. Tudják, ezekben a bunyókban sérültek meg gyerekek.
  • Tegnapelőtti üdvözlés, de mivel fontos, nem árt a repeta: a Magyar Páneurópa Unió országos elnöksége örömmel üdvözli Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédében kifejtett nagyívű koncepcióját. "Sajnálatos, hogy ellenfelei nem értették meg, vagy félreértelmezték" - írják. A közlemény többi része is nagyon vicces, ezzel a mondattal fejezik be: "Ezért értünk egyet Orbán Viktor miniszterelnök gondolataival."

Kinek az érdeke, hogy mindenki üdvözöljön mindenkit?

Vajon melyik országban elterjedt a millió dolláros mosoly? A ne aggódj, légy boldog szemlélet? A pozitív gondolatok túlspirázása? (Segítség: :A:M:E:R:I:KA:) Washington, ENSZ – beszédes nevek, a kérdés már csak az, hogy férkőztek be a Magyar Páneurópa Unió országos elnökségébe, ahol elvileg csak rögmagyarok kerülhetnek be. Arról pedig hadd ne kelljen részletesen írnom, hogy hány gyíkember pontosan mit is próbál elfedni a ketrecharcok elleni nyomozással a Budapesti Rendőr-főkapitányságban. A lényeg, hogy szeptember 11-ét valószínűleg azért rendezték meg, hogy elfedjék egy ifjú, körmönfont és köpönyegforgató politikusgeneráció felemelkedését a magyar államhatalomban.

Sajnos az amerikaiak maguk még kevéssé látják át, milyen háttérüzelmek irányítják örök mosolyra kárhoztatott álvilágukat: csak minden harmadik amerikai szerint humbug a globális felmelegedés, minden ötödik gondolja úgy, hogy a kormány eltussolta egy ufó lezuhanását Új-Mexikóban 1947-ben, és mindössze negyedennyien osztják azt a nézetet, hogy a repülőgépek kondenzcsíkjával a kormány chemtrailt fecskendez polgáraira. Bíztató ugyanakkor, hogy az amerikaiak 28 százaléka szerint Szaddám Husszein keze benne volt a 2001. szeptember 11-i terrortámadásban, 13 százalékuk szerint Barack Obama az Antikrisztus, 14 százalékuk szerint létezik Óriásláb, és 7 százalékuk szerint a holdraszállás kitaláció. 

Konteó-nap az Indexen

 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!