Babakocsi gurult a metró elé Londonban

2014.08.12. 19:36 Módosítva: 2014.08.12. 19:37

Pár pillanattal a beérkező szerelvény előtt mentette ki a babakocsijában a sínek közé gurult gyermekét egy anya a londoni metróban.

A biztonsági kamerák  szerint a szülők két babakocsival érkeztek a Goodge utcai megállóhoz. Az egyik kocsit a szülők leállították a lépcső aljára, amíg visszamentek a másikért. Az alagutat átjáró huzat azonban közben mozgásba hozta a lent álló babakocsit, ami peronra gurult és a sínek közé esett.

Mivel épp elment egy szerelvény, a babakocsi akadálytalanul gurult a sínek felé. Ugyan a közelében tartózkodott egy fiatalember, de ő semmit sem vett észre, mert fejhallgató volt a fején.

A gyermek anyja azonnal a sínekhez rohant, lemászott gyermekéért, kiemelte a kocsit, majd ő is kimászott, néhány pillanattal azelőtt, hogy egy szerelvény befutott volna.

A metró biztonsági kamerái rögzítették az eseményeket, ezek tanúsága szerint a család az eset után gyalog hagyta el az állomást. A rendőrség keresi a szülőket, hogy meggyőződhessenek arról, az eset résztvevői jól vannak. A július 23-i felvételeket azért hozták nyilvánosságra, hogy felhívják a figyelmet a közlekedési eszközök nem megfelelő és figyelmetlen használatának következményeire.  • Hírek
  • Megtakarítás