18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Levágott kobrafej marta halálra a szakácsot

2014.08.24. 12:19

Húsz perccel azután, hogy a szakács levágta a köpőkobra fejét, váratlan fordulat történt: amikor ki akarta dobni a szemetesbe a levágott kígyófejet, a mérges hüllő szörnyű bosszút állt. Az egy fejből álló kobra utolsó erejéből megmarta a szakácsot, aki meghalt, mielőtt az orvosi segítség megérkezett volna – írja a Mirror.

Peng Fan, a szakács, Kína egyik déli tartományában, Kuantungban (Kanton) dolgozott. Errefelé a nagyon veszélyes köpködő kobra kedvelt ételkülönlegességnek számít. A szakács a mostani, tragédiával végződött esetben egy levesbe aprította a kígyó húsát. A vendégek a haláleset után felálltak, és nem folytatták az evést – mondta az egyik szemtanú.

A rendőrség szerint csak egy szerencsétlenség történt, semmi több. A brit bulvárlapnak nyilatkozó szakértő szerint kígyóknál teljesen normális, hiába halott az állat, bizonyos reflexek továbbra is működésben maradnak.

A videón nem a mostani esetet látni, de azért elég félelmetes, ahogy a kígyófej a testétől elválasztva továbbra is, ösztönből gyilkolni próbál:

A mérges kígyó levágott feje ösztönből gyilkolna tovább

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport