Negyven évvel ezelőtti gyilkosságért kapták el

2014.08.25. 19:32

A 75 éves Alice Uden 20 évtől életfogytig tartó büntetést kaphat, mivel álmában fejbe lőtte férjét Missouriban. Az eset még a hetvenes években történt.

Alice Uden ügyvédjei azzal érveltek, hogy nő akkori férje, a 25 éves Tom Holz csecsemő lányuk megrontására készült, ezért lőtte le a nő a kislány ágya mellett valamikor 1974–75 körül.  A testet utána bepasszírozta egy kartonhordóba, a hordót pedig a kisteherautójával elvitte, és begurította egy elhagyott aranybányába Cheyenne és Laremie között, írja az ABC.  

A bíróság viszont az ügyészeknek adott igazat, akik szerint Alice álmában lőtte fejbe a férjét. Ezt többek közt arra is alapozták, hogy a nő utána elmondta a fiának, hogy mit tett, és ő az anyja ellen tanúskodott. 

Uden negyedik, mostani férjére, a 72 éves Gerald Udenre szintén börtön vár, mivel a 80-as években megölte a felségét és két gyerekét. A 32 éves Virgina Udent, a 11 éves Richardot és a 10 éves Reagent egymás után lőtte le, testüket egy elhagyott bányába dobta, de később visszatért, hogy inkább egy közeli tóba dobja be őket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport