18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vezetéken lógott a katona holtteste

2014.09.12. 17:01

Egy magasfeszültségű vezetéken fennakadt ukrán katona holtteste vált az ukrán sajtóban az oroszbarát szeparatisták kegyetlenkedésének szimbólumává. Valójában azonban nem tudni, hogy miként került a holttest a 10 méter magasan futó vezetékre, ahonnan csütörtökön szedték le a szakadárok ellenőrzése alatt álló Donyeck megye szakemberei a vezeték áramtalanítása után.

A videó eredetileg két részből áll, az első szeptember 8-án, a második – a holttest levételéről – 11-én készült Novojekatyerinovka közelében. A felvételek szerzője szerint a katona a páncélos szállítójármű tetején volt, amikor a szakadárok rakéta-sorozatvetőinek támadása érte. Holtteste a robbanás miatt repült a magasba és akadt fenn a kábelen. Hogy bárki szándékosan függesztette volna fel a halott katonát, az a videókat jegyző blogger szerint kizárt. Azt legfeljebb a kijevi propaganda állítja – vélte a kelet-ukrajnai férfi, aki szerint a felvételek is igazolják, hogy itt az ideje minél előbb végleg befejezni ezt a háborút.

Alább a rövidített felvétel. Csak erős idegzetűeknek.

Katonaholttest a villanyvezetéken

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport