Megette az áldozata belsőszerveit egy indianai férfi

2014.09.16. 11:25

Letartoztatta az indianai rendőrség Joseph Oberhansley-t, akit egy nő brutális meggyilkolásával vádolnak, írja a Wave3. Oberhansley a bűncselekmény ideje alatt feltételesen szabadlábra volt helyezve, miután 13 évet ült 17 éves barátnőjének megöléséért (aki alig pár nappal előtte szült neki gyereket), és mert lőfegyverrel súlyosan megsebesítette az édesanyját.

A férfi állítólag múlt hét csütörtökön hajnal 3-kor próbált bejutni Tammy Jo Blanton házába, mire a nő kihívta a rendőröket, akik hazazavarták a későbbi gyilkost. Hét órával később, reggel 10-kor ismét hívták a rendőröket Blanton munkatársainak unszolására, a házban azonban már csak a nő holttestét találták meg vérbe fagyva a fürdőkádban. Oberhansley több késszúrással végzett vele, később pedig azt is bevallotta, hogy evett az áldozat agyából, szívéből és tüdejéből, az agyának egy részét meg is főzte.

4725482 G

Oberhansley 2012-ben szabadult a börtönből, de csak feltételesen. Egy évvel később már kocsmai verekedésbe keveredett, amiben meztelenül fojtogatott egy férfit. Ezután szabálytalan vezetés miatt próbálták lekapcsolni a rendőrök, aminek végül üldözés lett a vége, de 1000 dollár óvadékért cserébe elhagyhatta a börtönt. Az óvadékot a menyasszonya fizette ki érte – az a Tammy Jo Blanton, akit halálosan összeszurkált múlt hét csütörtökön. A Clark megyei ügyész sokkal magasabb árat akart megszabni az óvadéknál Oberhansley kocsmai inzultusa miatt, de végül egy másik ügyész az óvadék összegének csökkentése mellett döntött. Az említett ügyész azóta felmondott a Huffington Post szerint.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport