Az oroszok fele szerint zsidók, szabadkőművések és II. Erzsébet irányítja a világot

2014.09.18. 13:28 Módosítva: 2014.09.18. 13:29

Az oroszok közel fele úgy véli, hogy a világot egy oligarchákból, amerikaiakból, zsidókból és szabadkőművesekből álló szervezet irányítja a háttérből - írja a VCIOM, a legnagyobb orosz közvélemény-kutató intézet csütörtökön közzétett felmérésére hivatkozva az MTI.

A megkérdezett oroszok 45 százaléka egyetért azzal a véleménnyel, hogy a világon létezik egy olyan szervezet, amely több ország hatóságait is képes ellenőrzése alatt tartani. A közvélemény-kutató intézet felméréséből az is kiderült, hogy az állítással egyetértők több mint fele (51 százalék) felsőfokú végzettséggel rendelkezik.

A megkérdezettek 22 százaléka szerint a háttérből irányító hatalom mindenekelőtt oligarchákból áll. A világkormány tagjai közé amerikaiakat, zsidókat, szabadkőműveseket vagy például Nagy-Britannia uralkodóját, II. Erzsébet királynőt sorolták az oroszok.

Sajnos Magyarországon nem tudunk olyan közvélemény-kutatásról, ami ezt az igen fontos kérdést feltette volna. De nem elképzelhetetlen, hogy a magyarok fele is hisz a titkos háttérhatalomban - nekik kedveskedtünk augusztusi konteónapunkkal. Ha Ön éppen nyaralt, vagy aznap elrabolták az ufók, akkor itt minden információt megtalál a világ valódi működéséről.  • Hírek
  • Hírek