Kiirtotta családját a floridai nagypapa

2014.09.19. 06:34

Magyar idő szerint csütörtök éjjel egy floridai nagypapa lelőtte hat unokáját és a lányát, majd kicsivel később magával is végzett – írja a Florida Today. A Bell-i illetőségű Don Charles Spirit a mészárlás előtt felhívta a 911-et, hogy le fogja lőni a családját, de mire a rendőrök kiérkeztek, már csak a nagypapa volt az egyedüli élő ember a házban – mondta a helyi lapnak Gilchrist megye seriffje, Robert Schultz. 

A relatíve fiatal, 51 éves nagyapa legkisebb unokája 3 hónapos, legidősebb 11 éves volt. A beszámoló szerint Don Charles Spirit csak a rendőrök kiérkezése után végzett magával.

A tragédia miatt megrendült helyi közvéleményt az is sokkolta, hogy Spirit már nem először fenyegette fegyverrel a családját, sőt, 2001-ben egy vadászat alkalmával agyonlőtte 8 éves fiát. A férfi állítólag épp fegyvere torkolatáról dörzsölte le a rozsdát, amikor az véletlenül elsült, és közelről pont fejbelőtte a fiút. A hatósági vizsgálat akkor igazolta a férfi történetét, így Spiritnek csak az illegális fegyvertartásért kellett 3 évet leülnie.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport