Férje életéért könyörög a fogva tartott brit ISIS-túsz felesége

2014.09.21. 10:30

"Arra kérem az Iszlám Állam híveit, nézzenek a szívükbe, és engedjék el a férjemet" - írta üzenetében a CNN szerint Barbara Henning, a fogva tartott brit túsz felesége, választ azonban nem kapott. Legutóbb Alan Henninget mutatták be a David Haines kivégzéséről szóló ISIS-videó végén, ami az eddigi gyakorlat szerint nem sok jót jelent. A videókban bemutatott túszokat rendszerint hamarosan kivégezték.

Alan Henning egy muszlim segélyszervezetnek dolgozott Szíriában, a rászorulóknak vitt vizet és élelmiszert, amikor elrabolták. Barbara Henning levelében azt írta, férje csak segíteni akart Szíriában. Azt mondta, imádkozik, hogy üzenetét meghallják, mielőtt túl késő lenne.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek