Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szupermarketben késelt egy palesztin fiú

2014.12.03. 16:44

Lelőtte a biztonsági őr azt a palesztin tinédzsert, aki egy ciszjordániai izraeli telep közelében megkéselt két embert egy szupermarketben – írja a Daily Mail.

Az eset nem messze Jeruzsálemtől történt, a Malle Adumim nevű telep közelében. A két sebesülten közepesen komoly sérülésekkel vitték börtönbe, a 16 éves palesztin támadó állapota egyelőre nem tisztázott.

Az elmúlt néhány hétben egyre feszültebb volt a helyzet a környéken. Két hete a rendőrök lelőttek két palesztint, akik baltával, késsel és pisztollyal megöltek négy embert, nyolcat pedig megsebesítettek egy nyugat-jeruzsálemi zsinagógában. A támadást a Nép Front Palesztina Felszabadításáért nevű csoport fegyveres szervezetének nevében követték el.

Hétfőn egy palesztin nő könnyebben megsebesített egy izraeli civilt Jeruzsálem közelében, a hatóságok a támadót lelőtték.