Árpád
-2 °C
4 °C

Hiába a sok pénz és pina, egy drogteszttel meg lehetett volna előzni a bajt

2014.12.10. 19:01

Rendőrök várták Dan Bilzerian Los Angeles-i reptéren landoló magángépét kedden - írja a TMX. A vezető amerikai bulvárlap szerint az Instagram-sztár pókerjátékos/playboy ellen a Las Vegas-i rendőrség adta ki a letartóztatási parancsot bombagyártás miatt. A vád annyira komoly, hogy még óvadékot sem rakhatott le a vállalati felvásárlásból dollármilliomossá vált Paul Bilzerian fia. Ha pedig el tudják ítélni, akkor egytől hat évig terjedő börtönre számíthat.

Bilzerian ugyanis nem elégedett meg a magyar hadseregét simán lepipáló fegyvergyűjteményével, hanem bevásárolt egy kis ammóniagázt, alumíniumport, meg egy flaska ammónium-nitrátot, melyek keveréke pontosan azt tudja, mint a tiszta TNT.

kecske
Fotó: danbilzerian / instagram.com

A rendőrség már novemberben kiadta a letartóztatási parancsot, azt azonban mostanáig titokban tartották, hogy ne nehezítsék meg a bizonyítékgyűjtést, illetve a fedésben dolgozó nyomozók munkáját (ez utóbbi indokot olvasván végigpörgettük Bilzerian instagramját, és nem tudtuk eldönteni, vajon a homie-k vagy a playmate-ek között bújt meg az ügynök).

insta
Fotó: danbilzerian / instagram.com

Bilzerian a posztolgatáson és a pókeren kívül fegyvermániájáról is ismert, a Navy SEAL elitalakulat kiképzéséről 1999-ben kipottyanó 34 éves, örmény származású férfi az egyedi tervezésű pisztolyoktól kezdve a mesterlövész-puskákon át minden fegyvert felhalmozott, amire csak rá tudta tenni a kezét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?