1 gyilkossággal vádolták, 42-t vallott be

2014.12.11. 17:23

Elfogása után 42 gyilkosságot ismert be egy 26 éves brazil férfi, akit a hatóságok eredetileg egy nő megölésével gyanúsítottak, írta az MTI brazil rendőrségi közleményre hivatkozva. A férfi elmondása szerint kilenc év alatt 38 nőt, 3 férfit és egy gyereket ölt meg.

Egy kétéves kisfiú az egyik áldozatának volt a gyereke, vele azért végzett, hogy sírásával ne lármázza fel a szomszédokat.

Pedro Henrique Medina, az ügy egyik nyomozója a brazil Globo televíziónak azt mondta: a férfi olyan részletességgel írta le a gyilkosságokat, amelyre csak az képes, aki jelen volt a bűncselekményeknél, ezért úgy vélik, igazat mond. Ugyanakkor a rendőrség még bizonyítékokat keres, a férfi által elmondottakat összevetik a környéken történt felderítetlen gyilkosságok aktáival.

A bűncselekményeket beismerő Sailson José das Graças is interjút adott a tv-csatornának. Közönyösen mesélte el, hogyan választotta ki áldozatait, akiket alaposan, volt, hogy egy hónapon át tanulmányozott, mielőtt végzett velük. Információt gyűjtött arról, hogy hol, milyen házban laknak, kikkel élnek, milyen a családjuk.

Mint mondta, az első gyilkosságot 17 évesen követte el, és később az "adrenalin miatt" folytatta. Tetteiért a "legcsekélyebb megbánást" sem érzi, és ha egy nap kiszabadul, ott folytatja, ahol abbahagyta, mert "szeret gyilkolni" - nyilatkozta a férfi.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport