Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyolc gyereket szúrtak le egy ausztrál kisvárosban

2014.12.19. 05:42

Magyar idő szerint péntek hajnalban nyolc gyerek holttestére bukkantak a rendőrök az Ausztrália északi részén fekvő Cairns városának egyik házában, írja a BBC. A rendőrök azt követően szálltak ki a város Manoor nevű, meglehetősen rossz hírű kerületébe, hogy bejelentést kaptak egy súlyosan sebesült nőről, akit többen láttak az utcán. A nő egy házba vánszorgott be, majd magára zárta az ajtót. Később egy férfit is láttak az utcán, aki az arcát a kezébe temetve állt a ház előtt, és állítólag zokogott. 

A helyszínre kiérkező rendőrök a házban nyolc, másfél és 15 év közötti korú gyermek holttestére bukkantak.  

A jelen állás szerint a lakosságnak nincs miért aggódnia, egyedi, rendkívül tragikus esetről van szó, nyilatkozta a nyomozást vezető detektív a sajtónak. Azt nem árulta el, pontosan hogyan gyilkolták meg a gyerekeket.

A 34 éves nő, akit a szomszédok láttak, nincs életveszélyben, sőt, miután sebeit ellátták, készségesen segített a rendőröknek. Egyelőre nem tudni, milyen kapcsolat fűzi a gyerekekhez, de nem hivatalos források szerint ő az anyjuk, a zokogó férfi pedig a testvérük, aki vélhetően a holttestekre rátalált. Az ügyben hírzárlatot rendeltek el.