Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A metrón szült egy philadelphiai nő karácsonykor

2014.12.26. 20:36 Módosítva: 2014-12-26 20:50:23

A philadelphiai metrón, két rendőr segítségével hozta világra gyermekét karácsony első napján egy nő az Egyesült Államokban. A helyi közlekedési vállalat (SEPTA) metrórendőrségét azután riasztották, hogy az asszonynak elfolyt a magzatvize.

A szülés szerencsére gyorsan és komplikációk nélkül zajlott le, így nem okozott problémát, hogy nem volt jelen orvos vagy bába. Az egyik rendőr, Daniel Caban azonban elismerte, hogy félt, és a szülésnél segédkezve magában azért imádkozott, hogy időben érkezzenek a helyszínre a mentők.

Némi gondot csak az okozott, hogy az anya és az apa is csak törte az angolt, így alig tudtak kommunikálni velük. A babát és az anyát rutinvizsgálatra kórházba szállították, írja az MTI.

A közlekedési vállalat elnöke a Twitteren adott hírt pénteken büszkén „a csodálatos karácsonyi ajándékról", fotót is mellékelve arról, amint az egyik rendőr karjaiban viszi az apa ingébe bugyolált kisbabát.