Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Péniszalakú gyurmaforma idegesítette az amerikai szülőket karácsonykor

2014.12.31. 18:57

A Play-Doh nevű gyurma olyan stabil alkotóeleme az amerikai gyerekszobáknak és óvodai tantermeknek, mint nálunk a sárga műanyag dömper, a piros vödör és a kék lapát. (Jó, gyurmánk nekünk is van, de nem ilyen.) Az idei kínálatukban azonban szerepelt egy olyan eszköz, amivel a kis Bobby és Samantha tökéletes péniszeket formálhattak maguknak. Nem viccelünk, tessék:

YnHFplay-donk

A műanyag formát a húszdolláros Sweet Shoppe Mountain Playset nevű dobozban lehetett fellelni, és ha a dugattyút nem vesszük ki belőle, nincs is vele semmi baj, de amint megtesszük, menten egy hímtag fekszik az asztalon.

A szülők már novemberben mocorogtak, hogy ez így nem kóser, a pokol a karácsonyi roham után szabadult el, és a cég Facebook-oldalát elárasztották a dühös kommentek, amiket a cég (természetesen) azonnal törölt is. Ha valakit zavar a dolog, írta a cég, küldje vissza az eszközt, és kicserélik.