Vilhelmina
11 °C
28 °C

Túszokat ejtettek egy ékszerüzletben Montpellier-ben

2015.01.09. 19:14 Módosítva: 2015-01-09 19:43:02

Két embert tarthat fogva egy túszejtő egy ékszerüzletben Montpellier-ben, írja a 20minutes.fr. A rendőrök lekapcsolták az áramot a háztömbben és a környéken, hogy könnyebben hatolhassanak be, ha akciót kezdenek.Nem tudni, van-e kapcsolat az ékszerbolti túszejtés, és a péntek napközbeni két túszdráma között, de a 20minutes.fr szerint egy rablás fordult át túszejtésbe a dél-franciaországi városban.

Megpróbáltak elütni egy rendőrt Nîmes-ben. A rendőr tüzet nyitott a sofőrre, akit állítólag meg is sebesített. A rendőrök nagy erőkkel keresik az autóst a Le Midi libre lap szerint. Egyelőre nem tudni, van-e köze az esetnek a többi támadáshoz.

Három túszejtő meggyilkolásával egyszerre ért véget a párizsi és a dammartin-en-goële-i túszdráma. Kommandósok rohamozták meg a párizsi kóserboltot és a Párizs melletti raktárat. A Dammartin-en-Goële-ban meggyilkolt Saïd és Cherif Kouachi 12 embert gyilkolt meg a Charlie Hebdo szerkesztőségénél. A kóserboltnál meghalt Amedy Coulibaly csütörtök reggel gyilkolt meg egy rendőrnőt. Bővebben percről percre>>>