Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Túszokat ejtettek egy ékszerüzletben Montpellier-ben

2015.01.09. 19:14 Módosítva: 2015-01-09 19:43:02

Két embert tarthat fogva egy túszejtő egy ékszerüzletben Montpellier-ben, írja a 20minutes.fr. A rendőrök lekapcsolták az áramot a háztömbben és a környéken, hogy könnyebben hatolhassanak be, ha akciót kezdenek.Nem tudni, van-e kapcsolat az ékszerbolti túszejtés, és a péntek napközbeni két túszdráma között, de a 20minutes.fr szerint egy rablás fordult át túszejtésbe a dél-franciaországi városban.

Megpróbáltak elütni egy rendőrt Nîmes-ben. A rendőr tüzet nyitott a sofőrre, akit állítólag meg is sebesített. A rendőrök nagy erőkkel keresik az autóst a Le Midi libre lap szerint. Egyelőre nem tudni, van-e köze az esetnek a többi támadáshoz.

Három túszejtő meggyilkolásával egyszerre ért véget a párizsi és a dammartin-en-goële-i túszdráma. Kommandósok rohamozták meg a párizsi kóserboltot és a Párizs melletti raktárat. A Dammartin-en-Goële-ban meggyilkolt Saïd és Cherif Kouachi 12 embert gyilkolt meg a Charlie Hebdo szerkesztőségénél. A kóserboltnál meghalt Amedy Coulibaly csütörtök reggel gyilkolt meg egy rendőrnőt. Bővebben percről percre>>>

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?