László
21 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Drámai felvételt tett közzé egy amerikai tévé

2015.01.15. 20:43

Másfél perces felvételt tett közzé csütörtökön az amerikai Fox News egy rendőr lelövéséről. Az arizonai rendőr testkamerája rögzítette teljes egészében az esetet.

A vs.hu cikke szerint a 24 éves Tyler Stewart testén viselt kamera az egész halálos végű találkozást felvette. A rendőr egy telefonos riasztás nyomán érkezett a helyszínre. Korábban a gyanúsított, Robert Smith barátnője jelentette, hogy partnere szétveri a lakását. Smith-t végül nem ott, hanem saját lakóhelyén találta meg Tyler Stewart. A videón látható a rendőr érkezése, ahogy kitessékeli Smith-t a lakásból, és megállnak beszélgetni. Smith nem fenyegetőzik, nem lép fel támadólag – hangsúlyozta az Arizona Daily Sun című lapnak egy rendőrtiszt –, viszont tagadja hogy van nála fegyver. A kérdésre, hogy miért tartja kezét a zsebében, azt feleli, hogy fázik.

Aztán a rendőr nyugodtan beszélve ellenőrizni akarja, igazat mond-e. Ám amikor a gyanúsított felé nyúl, ő előkapja 22-es kaliberű pisztolyát és hatszor rálő a rendőrre. Négy golyó találja el Stewart fejét, egy a hátát.

Az már nincs a 2014 december 27-i felvételen, hogy a rendőr gyilkosa végül megölte magát is, a rendőrt pedig még kórházba vitték, de már nem tudtak rajta segíteni.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!