Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Interneten lehet értékelni a rendőröket Amerikában

2015.01.24. 11:28

Egy olyan időszakban, amikor egyre több a rendőri brutalitásról, a hatalommal való visszaélésről szóló hír, az embereknek szükségük van valamire, ami visszaállíthatja szolgálunk és védünk jelmondatba vetett hitet, írja a dailydot.com. Ezt segítheti egy új internetes oldal, ahol rendőröket lehet részletesen értékelni: a CopScore.

Az oldal készítői csütörtökön tették fel a béta verziót a Hecker News nevű internetes fórumra, ahol fejlesztők mutatják meg egymásnak, min dolgoznak épp, hogy azok kipróbálhassák, véleményezhessék.

A CopScore-ra bárki regisztrálhat, feltölthet rendőrtisztet, akár anonim módon is. Csak a rendőr nevére, beosztására, jelvényének számára van szükség. A készítők szerint ez még egy kezdetleges oldal, várják a visszajelzéseket. Elmondásuk szerint eddig több a pozitív értékelés, mint a negatív.