Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Darabolós gyilkost keresnek San Franciscóban

2015.01.29. 19:10

A san franciscói rendőrség tegnap bukkant rá egy bőröndre, amiben emberi testrészeket találtak. Nem sokkal később a környéken további testmaradványokat találtak.

A rendőrséget helyi idő szerint délután 4 körül riasztották a piactér környékén egy gyanús csomag miatt. A gurulós bőröndben a járőrök egy megcsonkított ember testmaradványaira bukkantak. A KGO információi szerint a bőröndben az áldozat törzsét találták meg, a további testrészeket a környéken találták meg.

A Gatpandan azt írja, még nem tudni, milyen nemű és korú lehetett az áldozat; a rendőrség még most is a környék átvizsgálásával van elfoglalva. A gyilkossági nyomozók állítólag már találtak egy ígéretes nyomot, és keresik a gyanúsítottat; a nyomozáshoz a térfigyelő kamerák felvételeit is felhasználják.