Erik, Alexandra
EUR 384,71 Ft
USD 365,90 Ft
9 °C
23 °C

Több mint egymillió eurót találtak egy autóban a francia határon

2015.02.11. 09:16

Több mint egymillió euró (309 millió forint) készpénzt találtak egy autóban a francia vámosok Spanyolország és Franciaország határán egy egyszerű közúti ellenőrzésen, írja az MTI.

Az autó harmincéves olasz sofőrjét letartóztatták. A pénzre táskákban és szerte az autóban elrejtve bukkantak a rendőrök. Egy esernyőből például ötezer euró hullott ki, amikor kinyitották.

A Spanyolországból érkező autós Olaszországba tartott, Franciaországon csak áthajtani szándékozott. A vámellenőrök szombat este állították meg. A férfi gyanúsan viselkedett: hebegni-habogni kezdett, majd mikor kérték, hogy hajtson tovább, megnyomta a dudát.

Ezután a behatóbb ellenőrzésnél találták meg az elrejtett pénzt a hatóságok. A rendőrség jelenleg azt vizsgálja, honnan származhat a pénz.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek