Borzalmas beszippantós baleset a Pireneusokban

2015.02.27. 16:41 Módosítva: 2015.02.27. 16:42
Szörnyű és szinte érthetetlen balesetben halt meg egy nő a francia Pireneusok Les Angles nevű síterepén. Az alkalmi munkásként a népszerű síterepen dolgozó nőt beszippantotta egy hóeltakarító gép, aminek a belsejéből már csak a holttestét tudták kiszedni.

Az úttisztító jármű elől beszívja, oldalt-hátul pedig kifújja a havat, most azonban a hajnali munkavégzés során egyszer csak elakadt az úton. A meghibásodás miatt a vezető kiszállt a fülkéjéből, neki is csak ekkor derült ki , hogy baleset történt: a járműben egy holttestet talált.

Mielőtt beszippantotta volna, a jármű valószínűleg elütötte az áldozatot, de a rendőrség annak a lehetőségét is vizsgálja, hogy már halva feküdt a hóban, amikor a jármű ráhajtott — írja a Telegraph.

A városka polgármestere szerint a jármű vezetője lelkileg szörnyű állapotban van: „Bevitték a mentők. Ez egy borzalmas baleset, ő a hótisztító egység vezetője, aki nagyon, nagyon jól ismeri az utakat a síterepen. Tényleg nem érti, hogy mi történhetett” — mondta egy francia rádiónak.

A Pireneusokban erős hóviharok voltak az elmúlt napokban, több síterepet és hegyi utakat is lezártak a Franciaország és Spanyolország határán húzódó hegységben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport