Ivó, Milán
EUR 384,51 Ft
USD 363,51 Ft
5 °C
26 °C

Öt perc alatt ötmilliárdnyi ékszert raboltak

2015.05.07. 14:33

Négy fegyveres rontott be kedden egy cannes-i Cartier ékszerboltba, amhonnan 5-10 perc leforgása alatt 17 és fél millió eurónyi (ötmilliárd forint) zsákmánnyal távoztak, közölte az MTI.

A rablás nyolc nappal a cannes-i filmfesztivál kezdete előtt történt, miközben a városban hatalmas rendőri készültség van. A luxusmárkák üzleteiről híres Croisette-en lévő boltba először egy öregembermaszkot viselő férfi lépett be, akit két másik követett, miközben negyedik társuk kint figyelt. A rablás végeztével egy Mercedesbe pattantak be, amit a rendőrök később teljesen kiégve találtak meg. 

A 2013-as fesztivál idején a Chopard luxuscég egy-másfél millió euró értékűre becsült ékszerét vitték el a mostani rablás helyszínével szemközt álló híres Carlton szálloda egyik szobaszéfjéből.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás