Ágnes
-1 °C
2 °C

91 éves nagypapa régi vágya vált valóra, amikor áthajtott a garázskapun

2015.06.04. 19:57 Módosítva: 2015-06-04 19:59:21

A bakancslistákon általában nem mindennapi tevékenységek szoktak szerepelni, amelyek kizökkentik az embert a mindennapokból, vagy extrém adrenalinlöketet jelentenek. Az emberek olyasmiket szoktak felvenni a listájukra, mint a bungee jumping, az ejtőernyőzés, vagy éppen a hegymászás. Persze mindenkit más hoz igazán lázba. Egy 91 éves amerikai férfi úgy gondolta, az egyetlen dolog, amit semmiképpen sem szabad kihagynia az életben, hogy áttörje a garázsajtót tolatás közben.

garazs

Walter Thomas vágya végre valóra válhatott. Az üknagypapa nagy családi összefogásnak és több szerencsés körülmény együttállásának köszönhette, hogy összejött a mutatvány. Az egyik unokája talált egy roncstelepre szánt autót, a másik egy lebontásra ítélt garázst, a harmadik pedig beült mellé az anyósülésre.

Thomasnak az egész család, köztük a férfihez képest szinte még gyerek, mindössze 70 éves felesége is a helyszínen szurkolt. Az izgatott bácsi a biztonság kedvéért felcsatolt még egy bukósisakot is, aztán feltartóztathatatlanul áttolatott a lecsukott kapun.

A mutatvány tökéletesen sikerült, az autón és a kapun kívül senkinek nem esett baja, Thomas pedig nagyon élvezte a kalandot. Mint utána elmondta, nem is tudja, mivel lehetne még überelni az élményt.