Brutális karambol volt Aradon

2015.06.12. 10:10 Módosítva: 2015.06.12. 10:28

Hajnali 4 órakor az E68-as országút Arad megyei szakaszán egy 7 személyes autó előbb egy szembe jövő kocsi oldalának csapódott, majd frontálisan ütközött egy kamionnal, írja az MTI. A kamion kabinja alá szorult kocsi 7 utasa közül csak egy 4 éves kislány maradt életben, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Informaţii despre supravieţuitoarea accidentului http://bit.ly/1GxZWxz

Posted by Arad Online aradon.ro on 2015. június 12.

Az áldozatok többsége magyar nevű, négyen a székelyföldi Hargita megyéből származnak. A román rendőrségi szóvivő szerint a Konop település mellett történt balesetet feltehetően a sofőr fáradtsága okozta. A Maros megyében bejegyzett Mazdában nagyon sok csomag volt, ezért arra következtetnek a lapok, hogy az áldozatok külföldről térhettek haza. Az autó teljesen összeroncsolódott, a balesetről készült megrázó képek alapján az utastér egésze megsemmisült.

A Krónika Online értesülései szerint egy 49 és egy 29 éves férfi, egy 19 és egy 17 éves fiú, illetve egy 19 és egy 15 éves lány vesztette életét. Az Aradon.ro ugyanakkor úgy tudja, hogy az egyetlen túlélő nem 4, hanem egy 2 éves kislány, őt az Arad megyei kórházban ápolják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport