Ünneplő lövöldöző ölt a francia esküvőn

2015.06.14. 14:34

Hogyan lehet egyszerre legalább négy ember egyik legboldogabb napját egyszerre tragédiába fordítani? Egy francia fiatalember tudja a választ. Az észak-franciaországi Marly városában egy húszas éveiben járó férfi azt gondolta, sokat adna a barátja esküvőjének hangulatához, ha a szertartást követő autós körmenetre magával vinné a sörétes vadászpuskáját és azt durrogtatná végig a városban. Ennek az lett az eredménye, hogy

egy 20 év körüli lányt, aki éppen egy másik esküvőn volt, fejbe talált az egyik sörét.

A lányt kórházba szállították, de pár órával később belehalt a sérülésébe. A lövöldöző férfit és a barátját, aki a kocsit vezette, letartóztatták. A kocsiban talált töltényhüvelyekből a rendőrség azt szűrte le, hogy a férfi több lövést is leadott, miközben végigfurikázott a városon a násznép.

 Nem ez volt az első, és sajnos valószínűleg nem is az utolsó, hogy esküvőkön ünneplő lövöldözés miatt meghalnak emberek. Az egyik legsúlyosabb ilyen eset három éve történt Szaúd Arábiában, ahol egy lövöldöző vendégnek sikerült a golyókkal leszakítania egy vezetéket, ami a násznépre esett, a balesetben akkor több mint húszan haltak meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport