Lezuhant egy potyautas London felett a repülőről

2015.06.19. 11:46

Lezuhant egy potyautas a British Airways Johannesburgból Londonba tartó egyik járatáról, a holttestet egy nyugat-londoni bolt tetején fedezték fel a hatóságok - írta a Guardian. Egy másik potyautas, aki ugyanezzel a repülővel "utazott", túlélte a nyolcezer mérföldes utat, jelenleg kórházban ápolják.

A Scotland Yard egyik szóvivője elmondta: június 18-án délelőtt kapták a hívást Richmondból, hogy az egyik utcában, egy bolt tetején találtak egy holttestet. A halál okát jelenleg vizsgálják. 

Nem sokkal korábban a rendőrséget egy másik potyautashoz, egy 25-30 év körüli férfihez is kihívták a Heathrow repülőtéren, utóbbi ugyan túlélte a repülést, de súlyos állapotban fekszik a kórházban. Egyelőre még nem ismert a személyazonossága.

Kiderült, a két férfi a repülőgép testébe visszahúzott futóműbe kapaszkodva utazott 11 órán át tíz kilométeres magasságban.

Bár nem gyakori, de előfordulnak hasonló esetek. 2012 szeptemberében a 26 éves angolai potyautas, Jose Matada zuhant le és halt szörnyet, a holtteste szintén egy londoni utcára zuhant.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport