Olga, Liliána
20 °C
35 °C

Hibázott: a vonaton akarta tölteni az iPhone-ját

2015.07.13. 23:34

A brit közlekedési rendőrök bilincsben vittek el egy 45 éves férfit, amikor értesítették őket, hogy

az illető a telefonja töltőjét bedugta a londoni elővárosi vonat konnektorába, és így csapolja a hálózatot.

Ilyenkor az ember egy pillanatra megáll, hogy akkor most irigykedjen, amiért Angliában konnektorok vannak a vonatokon, vagy röhögjön, hogy ezeknek jó dolgukban annyira  elment az eszük, hogy ha valaki bedug egy telefontöltőt egy konnektorba, azt simán elviszik. És főleg: minek vannak konnektorok, ha nem lehet őket használni?

Valószínűleg Robin Lee fejében is valami ilyesmi futhatott át pénteken, amikor lekapták a vonatról, megbilincselték, betuszkolták egy rendőrségi furgonba, és a legközelebbi kapitányságra vitték.

A férfi szerint a konnektornál nem volt felirat, de a Telegraph cikke megemlíti, hogy azokra rá van írva, hogy csak a személyzet (takarítók) használhatja. A rendőrök előállították Leet, mert szerintük agresszívan viselkedett, ugyanakkor nem sokkal később elengedték.

Update!

Olvasónk, Albert jelezte, hogy a férfit valószínűleg az tévesztette meg, hogy egyes vonatokon vannak direkt az utasok kütyüinek a töltésére való aljzatok, és megszokásból dughatta be a töltőjét a nem erre való konnektorba.