Döbbenetes: Obama ugyanúgy sétál, mint a normális emberek!

2015.07.19. 07:34

Ritkán engedheti meg magának egy hivatalban lévő amerikai elnök, hogy úgy töltse szabadidejét, ahogyan Barack Obama tette szombaton: sétálással.

Tudom, hihetetlennek tűnik, de Obama - most kapaszkodjanak meg! -

végigsétált

két tizenéves lányával a New York-i Central Parkon - jelentette az amerikai média.

Obama kiruccanását előre nem jelentették be, így az elnök megjelenése Manhattan nevezetes parkjában igencsak meglepte a járókelőket, a kocogókat és a turistákat - írja az MTI. 

A Nagy Sétáló két lányával, Maliával és Sashával sétált a parkban, illetve társaságukban volt még az elnök féltestvére, Majas Soetoro-Ng és férje Konrad Ng. Ő is sétált!

A first lady, Michelle Obama nem sétált, sőt, ott se volt. 

Az elnök biztonságáért felelős szakszolgálat, a Secret Service mintegy félszáz ügynöke vigyázott rájuk, Manhattan felett helikopterek köröztek. A park jelentős részét lezárták a biztonsági szolgálat emberei. (A sétálások már csak ilyenek.)

De ha ez még nem lenne elég, volt egy elképesztő fordulat is az egész történetben: Obama és családtagjai ugyanis hot-dogot vásároltak a parkban, az amerikai elnök pedig elbeszélgetett a bangladesi születésű hot-dog árussal.

A húszperces séta után az amerikai elnök elment két lányával egy hiphop musicalre, amelyet a Broadway egyik színházában adtak elő, és amely a függetlenségi háború idején játszódik. Eric Shultz fehér házi szóvivő azt mondta, hogy az elnöknek nagyon tetszett a darab, s az előadás alatt mellette ült a rendező, Lin-Manuel Miranda.  • Tippek
  • Biztosítás