Hat családtagját késelte meg két tinédzser egy amerikai kertvárosban

2015.07.23. 14:19

Családi katasztrófa egy oklahomai kisvárosban: egy család öt tagját halva találták a kiérkező rendőrök Broken Arrow-ban. Mindannyiukat megkéselték, a család két másik tagja, egy 16 és egy 18 éves fiú ismeretlen okból ölte meg őket.

Közelebbit még nem lehet tudni a tragédiáról, arról sincs egyelőre információ, hogy pontosan milyen rokonságban álltak az áldozatok és a gyilkosok, de az biztos, hogy egy család tagjai voltak, és mindannyian együtt éltek. A halálos áldozatokon kívül van még egy életveszélyes állapotban lévő fiatalkorú sérült is. A kilenctagú családban egyetlen kisgyerek maradt sértetlen, őt nem bántották.

A gyilkosságra csütörtökre virradó éjjel a családi házban került sor. A rendőröket a 911-en helyi idő szerint fél 12-kor hívta ki valaki. Amikor kiérkeztek a helyszínre, a két elkövető egy hátsó kijáraton próbált elmenekülni, de elkapták őket. A rendőröket a beszámolók szerint nagyon megviselte a látvány. A Tulsa mellett lévő Broken Arrow idáig nyugodtnak számó, békés kisváros volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport