Berta, Bettina
15 °C
26 °C

Svájcban is vannak rendkívül ostoba emberek

2015.07.23. 11:23

Meghalt egy ötéves kislány Svájc déli részén egy kempingben, miután a hatalmas hőség ellenére magára hagyták a családi autóban, írta az MTI. A mentők hiába küzdöttek, hogy újraélesszék a kislányt. Az államügyészség elrendelte a nyomozást.

A haláleset még kedden történt egy Lugano közelében lévő kempingben, eddig azonban nem volt bizonyíték arra, hogy a gyerek az autóban lévő hőség miatt halt meg. Az anya egyelőre kihallgathatatlan állapotban van. A nő összesen négy kislányával nyaralt a muzzanói La Piodella kempingben.

Szerdán a szlovákiai Nyitrán is hasonló tragédia történt. Egy kétéves kislányt találtak holtan egy lezárt fekete Volkswagenben, amely órákon át parkolt a tűző napon, amikor a hőmérséklet legalább 36 Celsius fokos volt.

Az apának reggel, munkába menet kellett volna bölcsödébe vinnie kislányát, de az autóban felejtette, s járókelők csak délután 3-kor figyeltek fel a mozdulatlan gyermekre. A mentők kiérkezésekor a kislány már halott volt.

Tavaly augusztusban hasonló körülmények között hunyt el Svájcban egy 16 hónapos gyermek, akit apja munkahelye parkolójában hagyott az autóban. A férfi elfelejtette elvinni a bölcsődébe a babát, csak este vette észre a tragédiát.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport