Emma
-2 °C
6 °C

Fegyverrel szelfizett, agyonlőtte magát

2015.09.03. 09:43

A houstoni Deleon Alonso Smith véletlenül nyakon lőtte magát a fejéhez tartott pisztollyal szelfizés közben houstoni otthonában - közölte a rendőrség. A baleset kedden történt, a férfi csütörtökön kezdte volna meg egyetemi tanulmányait. A szerencsétlenül járt szelfiző két kisgyermeket hagyott maga után - írja az MTI.

Szerte a világon számos szelfizés végződik balesettel, olykor végzetessel. Tavaly  ketten vesztették életüket az amerikai Colorado államban egy olyan repülőgép-balesetben, amelyhez a hatósági vizsgálat szerint szelfizés vezetett. Ugyancsak tavaly Portugáliában két lengyel turista halt szörnyet, amikor szelfizés közben lezuhant egy meredek szikláról.

Oroszországban, az Ural-hegységben júniusban két férfi halt meg, mert szelfizés közben felrobbant a kezükben egy kibiztosított kézigránát, júliusban egy 21 éves egyetemista lány az egyik moszkvai hídon szelfizve zuhant a mélybe és halt szörnyet.

Moszkvában is fejbe lőtte magát egy lány fegyverrel való szelfizés közben, de ő túlélte a balesetet. Oroszországban a nagyfeszültségű távvezeték is legalább két szelfiző kamasz halálát okozta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport